Terug naar Voetbalsteden

Londen Voetbalreizen

Een voetbalreis is Londen is niet alleen een reis naar een fantastische stad, maar ook een reis naar de topclubs in de Premier League. De hoofdstad van Engeland biedt volop keus om een voetbalreis naar Londen te combineren met een citytrip. Ga je met de familie of met een paar vrienden naar Londen? Voor iedereen is Londen een wereldbestemming om meerdere dagen door te brengen.

Clubs in Londen

Nergens in de wereld spelen zoveel aansprekende clubs in één stad. Veel mensen noemen Londen ook wel de voetbalhoofdstad van de wereld. In Londen spelen veel topclubs die in de Premier League hun kunsten vertonen. Denk aan clubs zoals Tottenham Hotspur, Arsenal, West Ham United, Crystal Palace, Chelsea. Een van de meest beladen en spannendste derby in Londen is de wedstrijd tussen Tottenham Hotspur en Arsenal.

Londen is veel verschillende manieren goed te bereiken. Vanuit Nederland worden dagelijkse veel lijndiensten ingezet. Daarnaast is er de mogelijkheid om een georganiseerde busreis naar Londen te maken. Een andere mogelijkheid is om met de boot vanaf Hoek van Holland naar Harwich te maken.

Kortom, bezoek de geweldige stad Londen met onder andere de Big Ben, London Towers, Londen Bridge en combineer de citytrip in Londen met een voetbalreis.

Bekijk direct de voetbalclubs in Londen

– Arsenal

– Tottenham Hotspur

– Chelsea

– Crystal Palace

– West Ham United