Terug naar Voetbalreizen Engeland

Voetbalreizen Chelsea FC

Goedkope voetbalreizen naar Chelsea FC

Op zoek naar goedkope voetbalreizen Chelsea? Of alleen voetbaltickets Chelsea? Kijk en vergelijk de aanbieders in het onderstaande speelschema en bezoek de club van coach Jose Mourinho en zie live de sterspelers van Chelsea in actie op Stampford Bridge!

Chelsea FC is een Engelse voetbalclub uit Londen die de thuiswedstrijden speelt op Stampford Bridge. De club werd al opgericht in 1905. Het woord Chelsea was afgeleid van de aangrenzende wijk Kensigton en Chelsea. De grootste concurrent in de wijk is Fullham.

De prijzenkast van Chelsea is al behoorlijk gevuld. In de rijke historie zijn onder andere de volgende prijzen gewonnen: 4 keer Landskampioen, 7 keer FA CUP, 4 keer League Cup, 2 keer  Europacup II en 1 keer de  Champions League gewonnen.

De wedstrijden speelt Chelsea in het Stamford Bridge Stadium waarin 41.841 plaatsen zijn. Het tenue van de club is volledig in het blauw tijdens de thuiswedstrijden. De bijnaam is niet voor niets “The Blues”.

Een wedstrijd bezoeken van Chelsea kan op verschillende manieren. Een compleet verzorgde voetbalarrangement bestaat voornamelijk uit: reis, overnachting en tickets, maar het ook mogelijk om alleen losse voetbaltickets te kopen en zelf de reis te regelen.

Voetbalreizen Chelsea FC | Voetbalreis Chelsea FC | Voetbaltickets Chelsea FC | Wedstrijdtickets Chelsea FC | Wedstrijd Chelsea FC bezoeken

Goedkope voetbalreizen naar Chelsea FC boeken? Bij Goedkope-voetbalreizen.nl vergelijkt u gelijk de verschillende voetbal arrangementen naar Chelsea FC. Voetbalreizen naar Chelsea FC inclusief voetbaltickets en hotelovernachting of enkel losse wedstrijdtickets. Een voetbalweekend inclusief voetbalarrangement vergelijkt u voor alle wedstrijden van Chelsea FC direct op goedkope-voetbalreizen.nl. De goedkoopste voetbalreizen naar de wedstrijden Chelsea FC vindt u hier. U kunt natuurlijk ook andere wedstrijden in de Premier League bezoeken zoals Arsenal, Tottenham Hotspur, Southampton, Manchester United, Liverpool en Newcastle United.

Geef een reactie

Jouw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.