Terug naar Voetbalreizen Italië

Voetbalreizen Juventus

Goedkope voetbalreizen naar Juventus

Een wedstrijd bezoeken van Juventus in Turijn? Absoluut een aanrader Niet alleen de Italiaanse stad is fantastisch, maar ook een voetbalwedstrijd in het Juventus Stadium is een belevenis. Het nieuwe stadion is officieel geopend in 2011 en biedt plaats aan 41.000 supporters.

Juventus is opgericht in 1897 en is één van de oudste en belangrijkste voetbalclubs in Italië. De erelijst van Juventus is meer dan indrukwekkend zoals bijvoorbeeld 30 x Kampioen van Italië, 9 x Italiaanse beker, 2 x Champions League en 2 x Wereldbekers voor clubteams. Een Juventus wedstrijd bezoeken in Turijn is voetbal beleven in een geweldige Italiaanse ambiance. Geniet van sterspelers zoals: Christiano Ronaldo, Matthijs de Ligt en Vidal.

Bekijk snel de verschillende aanbieders van Juventus voetbalreizen en vergelijk snel de verschillende mogelijkheden om een voetbalreis te boeken. Complete voetbalreizen en losse wedstrijdtickets worden aangeboden.

Voetbalreizen Juventus | Voetbalreis Juventus | Voetbaltickets Juventus | Wedstrijdtickets Juventus | Wedstrijd Juventus bezoeken

Goedkope voetbalreizen naar Juventus boeken? Bij Goedkope-voetbalreizen.nl vergelijkt u gelijk de verschillende voetbal arrangementen naar Juventus . Voetbalreizen naar Juventus inclusief voetbaltickets en hotelovernachting of enkel losse wedstrijdtickets. Een voetbalweekend inclusief voetbalarrangement vergelijkt u voor alle wedstrijden van Juventus direct op goedkope-voetbalreizen.nl. De goedkoopste voetbalreizen naar de wedstrijden Juventus vindt u hier. U kunt ook andere wedstrijden in de Serie A bezoeken zoals Inter Milan, AC Milaan, Fiorentina, en AS Roma.