Terug naar Voetbalreizen Spanje

Voetbalreizen Atletico Madrid

Goedkope Voetbalreizen naar Altetico Madrid

Voetbalreizen naar Madrid biedt de mogelijkheid om 2 grote clubs in de hoofdstad van Spanje te bezoeken. De eerste club is Real Madrid en de tweede clubs is Atlético Madrid.

Toch is het zeker de moeite waard om een voetbalreis naar Atlético Madrid. De thuiswedstrijden worden gespeeld in Vicente Calderón stadion waar meer dan 55.000 uitzinnige fans Atlético Madrid aanmoedigen. Daarnaast wordt het stadion vaak gebruikt voor internationale wedstrijden van onder andere het nationale elftal van Spanje.

De geschiedenis van Atlético Madrid gaat al een tijd terug in de tijd. De club werd al opgericht in 1903. Drie Baskische studenten richtten een dochterclub van het Baskische Athletic Bilbao op onder de naam Athletic Club de Madrid. In 1920 werd de club pas onafhankelijk. Tegenwoordig wordt Atlético Madrid gezien als de derde club in Spanje na FC Barcelona en Real Madrid.

Kortom, een voetbalreis naar het fanatieke en uitzinnige Atlético Madrid is een ervaring op zich. Boek snel een voetbalreis naar het schitterende Vicente Calderón stadion en beleef de beste voetbalsfeer van Spanje!