Terug naar Voetbalreizen Engeland

Voetbalreizen Crystal Palace

Goedkope voetbalreizen Crystal Palace

Crystal Palace is één van de voetbalclubs in Engeland uit Londen. De Eagles Glaziers zijn opgericht in 1905 en spelen de wedstrijden in Selhurst Park. De club Crystal Palace heeft een rijke traditie met hoogte en dieptepunten. Sinds dit seizoen zijn ze weer van de partij in de Premier League.

Het stadion Selhurst Park ligt in het zuiden van londen, in de voorstad South Norwood. Het stadion biedt plaats aan 26.309 zitplaatsen. Achter de goal is een dubbele ring gebouwd waar de fanatieke supporters staan.

Pak je kans en ga met vrienden een voetbalwedstrijd kijken in Londen. Een unieke ervaring om Crystle Palace aan te moedigen in Selhurst Park.

Voetbalreizen Crysal Palace | Voetbalreis Crysal Palace | Voetbaltickets Crysal Palace | Wedstrijdtickets Crysal Palace | Wedstrijd Crysal Palace bezoeken

Goedkope voetbalreizen naar Crysal Palace boeken? Bij Goedkope-voetbalreizen.nl vergelijkt u gelijk de verschillende voetbal arrangementen naar Crysal Palace . Voetbalreizen naar Crysal Palace inclusief voetbaltickets en hotelovernachting of enkel losse wedstrijdtickets. Een voetbalweekend inclusief voetbalarrangement vergelijkt u voor alle wedstrijden van Crysal Palace direct op goedkope-voetbalreizen.nl. De goedkoopste voetbalreizen naar de wedstrijden Crysal Palace vindt u hier. U kunt natuurlijk ook andere wedstrijden in de Premier League bezoeken zoals Southampton, Chelsea, Manchester United, Liverpool en Newcastle United.