Terug naar Goedkope voetbalreizen Engeland

Voetbalreizen Crystal Palace

Goedkope voetbalreizen Crystal Palace

Crystal Palace is één van de voetbalclubs in Engeland uit Londen. De Eagles Glaziers zijn opgericht in 1905 en spelen de wedstrijden in Selhurst Park. De club Crystal Palace heeft een rijke traditie met hoogte en dieptepunten. Sinds dit seizoen zijn ze weer van de partij in de Premier League.

Het stadion Selhurst Park ligt in het zuiden van londen, in de voorstad South Norwood. Het stadion biedt plaats aan 26.309 zitplaatsen. Achter de goal is een dubbele ring gebouwd waar de fanatieke supporters staan.

Pak je kans en ga met vrienden een voetbalwedstrijd kijken in Londen. Een unieke ervaring om Crystle Palace aan te moedigen in Selhurst Park.

Crystal Palace is een professionele voetbalclub uit de wijk South Norwood in Zuid-Londen, Engeland. De club werd opgericht in 1905 en heeft als thuisbasis het Selhurst Park stadion, dat plaats biedt aan meer dan 26.000 toeschouwers. Crystal Palace speelt momenteel in de Premier League, de hoogste voetbalcompetitie in Engeland.

De geschiedenis van Crystal Palace begon in 1905, toen de club werd opgericht als amateurclub onder de naam Crystal Palace United. In 1924 werd de club een professionele voetbalclub en sloot zich aan bij de Football League. In de jaren ’60 speelde de club in de hoogste divisie van het Engelse voetbal en won het in 1969 de Football League Cup.

In de jaren ’80 en ’90 kende Crystal Palace ups en downs. Ze werden gepromoveerd naar de hoogste divisie van het Engelse voetbal, maar werden ook weer gedegradeerd. In 1990 bereikte de club de finale van de FA Cup, waarin ze werden verslagen door Manchester United.

In de jaren 2000 speelde Crystal Palace voornamelijk in de tweede en derde divisies van het Engelse voetbal. In 2010 werd de club overgenomen door de huidige voorzitter, Steve Parish. Onder zijn leiding keerde Crystal Palace in 2013 terug naar de Premier League.

Sinds hun terugkeer naar de Premier League heeft Crystal Palace enkele goede seizoenen gehad, met een 10e plaats in 2014-2015 als beste prestatie. De club staat bekend om zijn aanvallende spel en snelle tegenaanvallen. Enkele van de bekendste spelers die voor Crystal Palace hebben gespeeld, zijn Wilfried Zaha, Andrew Johnson en Ian Wright.

Crystal Palace heeft een trouwe fanbase en staat bekend om zijn geweldige sfeer tijdens thuiswedstrijden. Als je een voetbalfan bent en op zoek bent naar een unieke voetbalervaring, dan is een bezoek aan Selhurst Park en het zien van Crystal Palace in actie zeker de moeite waard. Er zijn verschillende reisorganisaties die voetbalreizen aanbieden naar Crystal Palace, inclusief toegangstickets voor de wedstrijd en accommodatie in de buurt van het stadion. Of je nu een fan bent van Crystal Palace of gewoon een voetballiefhebber bent, een voetbalreis naar deze historische club zal een onvergetelijke ervaring zijn.